Schulden oplossen doe je zo

Schulden oplossen doe je zo

Schulden oplossen doe je zo: namelijk door een nieuwe lening af te sluiten. Met één lening krijg je weer overzicht in jouw financiën!

Schulden oplossen doe je zo: één nieuwe lening

Jouw schulden oplossen met één nieuwe lening. Dat is de manier om overzicht te krijgen in jouw financiën en is dan ook direct de eerste stap naar een schuldenvrije toekomst. Je kunt dit geheel zelf doen. Heb jij daar liever hulp bij dan kun je die vragen bij jou gemeente. Zij bieden jou een lening waarmee je al je schuld eisers in één keer kunt terug betalen. Je hebt dan nog maar één lening en dus één rente.

Jouw schulden oplossen doe je zo

Het werkt eigenlijk heel erg simpel. Wanneer je diverse schulden hebt, waarover je maandelijks rente betaalt, en die in één keer afbetaalt met een nieuwe lening houd je nog maar één lening over.
Het geld dat je kwijt bent maandelijks aan die ene lening is altijd minder dat aan verschillende leningen. Geld lenen voor schulden is dus alles behalve gek. Velen mensen zijn er al mee geholpen. De slapeloze nachten zijn voorbij want je hebt zelf weer het overzicht in je financiële situatie. Je hoeft geen dure instanties in te schakelen om jezelf uit de put te halen. Het is wel verstandig als je geld leent om je schulden te saneren om te kijken hoe je in de toekomst niet opnieuw in dezelfde situatie terecht kan komen.

Met schulden oplossen doe je zo heb je zo weer overzicht in jouw financiën

Wanneer je een groot bedrag gaat lenen om je schulden af te betalen is het verstandig om 300 euro tot 500 euro extra te lenen. Dit bedrag kun je dan op een spaarrekening zetten en gebruiken voor noodsituaties zodat je niet opnieuw een lening aan hoeft te gaan.
Ook is het verstandig te kijken naar je huidige werk. Verdien je wel genoeg? Dit is een onderwerp wat de meeste mensen spannend vinden om aan te kaarten bij hun werkgever. Maar nog altijd verdient 70% van de vrouwen te weinig.

Schulden oplossen doe je zo: extra inkomsten

Een andere mogelijkheid om meer geld te verdienen in de maand is om uitzendwerk naast je huidige baan te gaan doen. Al als je 4 dagen in de maand extra werkt levert je dat al snel 350 euro extra op.

Schulden oplossen doe je zo: het begin is er

Geld lenen voor schulden is dus een goede eerste stap om je schulden te verkleinen. Maar met schulden verkleinen ben je er natuurlijk nog niet. Je wilt een schuldenvrije toekomst en die ook zo lang mogelijk behouden. Het is dus tijd voor een ommekeer in jou leven. Geld lenen om je schulden te saneren is daarmee slechts de eerste stap.