Lenen om al je schulden in een keer op te lossen

Lenen om al je schulden in een keer op te lossen

Zit jij tot over je oren in de schulden en wil jij deze zo snel mogelijk oplossen? Je kunt nu lenen om al je schulden
in één keer op te lossen!

Door het afsluiten van maar één enkele lening krijg je weer overzicht in je financiën en hoef je maar
één keer rente te betalen. Hier is de oplossing voor jouw geldzorgen.

Waarom lenen om al je schulden in een keer op te lossen?

We zitten midden in een economische crisis het is daardoor voor velen erg moeilijk om geen schulden op te bouwen. Mensen willen vaak kost wat het kost het zelfde levensstijl houden als voor de crisis. Om die levensstijl voort te zetten zijn er verschillende leningen afgesloten, waarover je nu maandelijks een rente betaald. Om overzicht te krijgen in verschillende leningen kan het een oplossing zijn om van verschillende schulden één lening te maken waarmee je al je schulden in één keer aflost.

Voordelen lenen om al je schulden in een keer op te lossen

Hoogstwaarschijnlijk klinkt het absoluut niet logisch om een nieuwe lening af te sluiten om andere leningen af te lossen. Maar er zit zeker een logica achter die ervoor zorgt dat jij maandelijks weer meer geld overhoudt. Als je diverse schulden hebt lopen en je staat ook nog eens rood bij de bank is het heel moeilijk om uit die vicieuze cirkel van schulden te komen. Je bent immers het ene gat met het andere aan het dichten. Door één nieuwe lening aan te gaan waarmee je al je huidige schulden afbetaald hoef je maandelijks niet meer over meerdere lening rente te betalen, maar slechts over één lening.

Je kunt hiervoor bij diverse banken en overheidsinstellingen terecht. Wat je echter eerst moet doen is al je schulden in kaart brengen plus het geld bedrag dat je rood staat. Wanneer je alle schulden bij elkaar hebt opgeteld is het verstandig om daar bovenop nog een extra bedrag in te calculeren. Dit bedrag moet er voor zorgen dat je niet gelijk de maand erna weer extra schulden opbouwt, maar een deel van dat bedrag kun je ook aan iets leuks uitgeven. Je leeft immers al maanden op water en brood, dus er mag ook een keer iets leuks worden gedaan.

Lenen om al je schulden in een keer op te lossen geeft resultaat

Het resultaat dat je zult zien na verloop van tijd is dat je maandelijkse lasten afnemen. Je hoeft immers nog maar één lening en de rente daarover maandelijks terug te betalen in plaats van vier verschillende leningen plus de rentes. Voordat je een nieuwe lening aangaat om de andere af te lossen is het verstandig om verschillende banken met elkaar te vergelijken, de rente verschilt immers overal. Voordat je daadwerkelijk een lening afsluit bij de bank met de minste rente is het verstandig om met iemand van die bank in gesprek te gaan. Je wilt immers je geldproblemen oplossen in plaats van vergroten.